Loading
 • Diner / Amsterdam / Favorites

  Restaurant Bellezza | Amsterdam

  Vorige week vrijdag ben ik met een vriendin gaan eten bij restaurant Bellezza, een pop-up restaurant in Amsterdam. Bellezza is half augustus 2020 open gegaan en is na wat speurwerk te vinden in een steegje aan de Oudezijds Achterburgwal. Bellezza is een initiatief van eigenaar Melcher de Wind. Het restaurant is nog niet helemaal af, dus in de tussentijd staat topchef Arturo Dalhuisen tijdelijk in de keuken die hiervoor bij The White Room* en De Leest*** heeft gewerkt. Geen slechte tijdelijke oplossing, deze samenwerking!

  Het interieur van het restaurant past perfect op deze locatie. Bij binnenkomst kom je in een sfeervolle ruimte met groen velours gordijnen en met spiegels (in plaats van ramen) met videoprojecties. Bij het serveren van de gerechten worden de tafels omgeven door het licht van brandende kaarsen, die door een virtuele non worden aangestoken.

  Een verdieping hoger is een roze hemel verdieping en nog iets hoger een trendy cocktailbar met loungebanken.

  De cocktailbar heb ik in verband met COVID-19 niet kunnen ervaren, maar de sfeer was er goed.

  Het unieke aan dit pop-up restaurant is niet alleen elke maand het menu veranderd, ook het interieur veranderd iedere maand mee. Erg origineel!

  Chef Arturo Dalhuisen combineert zijn eigen signature dishes met de topgerechten van Daalder, waaronder ook het inmiddels beroemde stroopwafel dessert. Uiteraard zijn er ook weer nieuwe spannende gerechten bijgekomen!

  Je kan kiezen uit een vijf- of zeven gangen diner, maar á la carte bestellen kan ook.  Wij starten met een heerlijk glas champagne en bij het vegetarische 5 gangen diner kiezen we voor het bijpassend wijnarrangement.


  De kleuren en smaken spatten bijna van mijn bord af!

  “Zowel het eten als de sfeer en aankleding maakte onze avond bij Bellezza tot een feest”

  Kitty’s tip: Reserveer hier heel snel is mijn advies!  ♥

  Adres: Restaurant Bellezza – Oudezijds Achterburgwal 99 – Amsterdam

  Website – reserveer hier!

  Prijscategorie: €€

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter