Loading
 • Lunch / Diner / Amsterdam

  Restobar Shaffy | Amsterdam

  Shaffy Restobar is sinds september de nieuwste hotspot van het Felix Meritis gebouw. De Restobar is vernoemd naar acteur en zanger Ramses Shaffy, bekend om zijn Nederlandse muziek en bijzondere leven. Restaurant Felix verhuist uit het prachtige pand. Maar wees niet getreurd want Restaurant Felix verhuist volgend jaar naar het nieuw te openen 5-sterren Pillows Hotels aan de Mauritskade in Amsterdam. 🎉 Ik kijk hier nu al erg naar uit!

  In maart 2020, moest Felix Restaurant net als vele anderen helaas sluiten vanwege de pandemie en deze periode hebben ze gebruikt om eens goed naar het bestaande concept kijken. De conclusie was dat Felix niet perfect aansluit bij het publiek van het Felix Meritis. Daarom bedachten ze iets nieuws!

  Een nieuwe plek waar iedereen op elk moment van de dag binnen kan komen. Het restaurant heeft daarom heeft wel een aantal aanpassingen gekregen. Je kunt nu in de serre een kop koffie drinken en er is een prachtige bar voor cocktails en kleine hapjes. Het restaurant gedeelte is hetzelfde gebleven met het mooie uitzicht op de gracht.

  Floris van Straalen de chef van het Felix Restaurant is gebleven en is nu ook verantwoordelijk voor Shaffy Restobar. De kleine gerechten zijn heerlijk en de wijnen van Saskia Smeenk zijn zoals altijd geweldig. Binnenkort heeft Saskia ook nog een andere verrassing maar dit houden we nog even geheim. 

  Tip: de week afsluiten met collega’s of met vrienden aan de bar. Elke vrijdag vanaf 17.00 is er live muziek van een DJ, heerlijke cocktails en lekkere hapjes.

  Open van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 00.00 uur.

  Op zondagen open voor all-day lunch van 11.30 tot 18.00 uur.

  Shaffy’s Restobar – Keizersgracht 324 – Amsterdam

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter