Loading
 • Lifestyle

  Meerderheid van de Nederlanders geeft de voorkeur aan thuis borrelen met vrienden

  ‘Oost West, thuis best’ lijkt nu écht het Nederlandse motto geworden.

  Amsterdam, 7 september 2022 – Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de Nederlanders liever thuis borrelt bij goede vrienden, dan dat ze naar het theater gaan, een concert bezoeken of dansen in een club. 76% van de ondervraagde Nederlanders vinden het belangrijk om tijd vrij te maken voor momenten met vrienden, maar tegenstrijdig genoeg, zegt meer dan de helft niet genoeg tijd te besteden aan het onderhouden van hun vriendschappen. Dit blijkt uit onderzoek dat het Italiaanse Vermout merk MARTINI uitvoerde onder 1000 Nederlanders. Om mensen te inspireren en motiveren om hun vrienden op te zoeken heeft MARTINI twee video’s gemaakt die te zien zijn op het YouTube kanaal van MARTINI Benelux. Het is tijd om je vrienden aan hun zomerjas te trekken en een gezellig aperitivo moment in te plannen!

  The Social Switch
  MARTINI heeft onderzoek gedaan naar vriendschappen en hoe mensen hun vrije tijd het liefst doorbrengen. Het gros van de Nederlanders geeft aan graag thuis af te spreken met vrienden, namelijk 64% nodigt vrienden thuis uit. Helaas geeft het grootste gedeelte van de Nederlanders toe dat zij te weinig tijd vrijmaken voor hun vrienden. Zo spreekt 23% van de Nederlanders maar één keer per maand af, terwijl ze elkaar wél vaker willen zien. Maar wat doen we dan als we alleen thuis zijn? Uit het onderzoek is gebleken dat we massaal aan het bingewatchen slaan: maar liefst 68% geeft aan films of series te kijken als ze alleen thuis zijn. En bijna de helft van de ondervraagden zet het liefst een bord leftovers of een kant-en-klare maaltijd in de oven. Vanuit deze inzichten heeft MARTINI de korte video serie The Social Switch gemaakt: twee video’s waarin herkenbare me-time momenten worden ‘omgeswitcht’ naar gezellige momenten samen. Met deze video’s wil MARTINI de vonk zijn die vrienden ertoe aanzet om vaker quality time met elkaar door te brengen.

  Aperitivo
  Bijna de helft van de Nederlanders geeft aan dat zij meer aandacht willen besteden aan het verzorgen van lekkere cocktails en hapjes voor hun vrienden om een echt kwalitatief moment te creëren. De Italiaanse aperitivo is dé perfecte gelegenheid om meer tijd te spenderen met de dierbaren om je heen, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Denk aan een non-alcoholische cocktail, zoals de Vibrante Spritz. Een mix van MARTINI Vibrante, grapefruitsap en soda. Of kies voor de frisse Fiero Tonic, een mix van 50/50 Martini Fiero en tonic gegarneerd met een schijf bloedsinaasappel.

  Geniet van de laatste zomermaand met je vrienden!

  Het onderzoek van MARTINI is gedaan onder 1000 Nederlandse respondenten.
 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter