Loading
 • Amsterdam / Favorites

  The White Room

  Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma stond al een hele tijd op mijn lijstje en heeft sinds december 2017 ook nog eens een Michelinster ontvangen! Dus tijd om te gaan!

  Op een top locatie in Amsterdam op de Dam, in Hotel Krasnapolsky zit dit mooie restaurant in een negentiende eeuwse stijlzaal. Het restaurant is een van de oudste restaurants in Amsterdam waar de originele stijlen nog behouden zijn.  Sterrenchef Jacob Jan Boerma heeft zijn naam aan dit restaurant verleend en in de keuken staat Chef de Cuisine Randy Karman.

  Het is buiten enigszins rumoerig omdat deze avond de wedstrijd Nederland – Engeland is en blijkbaar alle Engelse fans zich in deze omgeving ophouden, maar hier hebben wij totaal geen last meer van zodra we binnen zijn.

  We hebben en heerlijke tafel bij het raam gekregen met mooi uitzicht over het hele restaurant en beginnen natuurlijk zoals altijd met een heerlijk glas champagne.

  Na meerdere prachtige en smaakvolle amuses  beginnen we aan ons 4 gangen menu die erg verrassend en heerlijk zijn.

  Dit restaurant is ook relatief goed betaalbaar, een Impression 4 gangen menu voor 65 euro en een daarbij behorend wijnarrangement voor €32,50 zeker een aanrader! Dus als je echt indruk wilt maken op je date dan is The White Room een hele goede keuze :).

  Ik kom hier zeker weer terug!


  Adres: The White Room – Dam 9 – Amsterdam

  Website: www.restaurantthewhiteroom.com

  Michelin: *

  Prijscategorie: €€€

  Makkelijk bereikbaar: Zeker met het OV 

  Kitty’s tip: Vraag bij de reservering een leuke tafel aan het raam ♥

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter