Loading
 • Ontbijt / Lunch / Haarlem / Favorites

  Cleeff ♥| ontbijt | lunch | borrel

  Yess! Eindelijk een blog over mijn favoriete plek in Haarlem! In 2016 is namelijk net buiten het centrum Cleeff geopend en wat ben ik daar blij mee. Altijd een prettige plek om te komen of je nu even lekker wilt gaan zitten of je haast hebt en snel iets wil meenemen. Goede koffie, thee en een heerlijk ontbijt, lunch of borrel bij Cleeff kan je terecht.

  Het voormalig apothekerspand kwam in 2016 leeg te staan en wat hebben Merel en Rik er een mooie en gezellige plek van gemaakt! Het is lekker licht en sfeervol ingericht. Mooie kleuren, vintage en lekker veel groen en vooral de mooie stenen muur is top. Het zit op een perfecte plek voor iedereen die in en rond het Kleverparkbuurt woont. Ze hebben achterin de zaak ook een kleine kinderhoek dus je kleintje kan zich daar echt wel even vermaken.

  Ze hebben een vitrine vol met geweldig lekkere taartjes en in de zomermaanden is er ook heerlijk schepijs uit de leuke ijsvitrine verkrijgbaar. ♥♥♥

  Ontbijten doe ik bij meestal bij Cleeff en dan kies ik bijna altijd voor de lekkerste granola in Haarlem met yoghurt en heerlijk vers fruit. Ze hebben ook wentelteefjes, toast, of een heerlijke croissant. Voor de kleintjes hebben ze krentenbollen of gewoon een broodje chocopasta.

  De allerlekkerste granola in Haarlem hebben ze bij Cleeff en die kan je daar nu dus ook los kopen voor thuis! Love it! ♥♥♥

  De heerlijke koffie van white label is super maar ze hebben ook heerlijke theesoorten. De Jasmijn thee is mijn favoriet! Ik ben zo blij met een zo’n heerlijke plek als Cleeff in de buurt. Altijd lieve mensen in de bediening en ze hanteren ook hele normale prijzen.

  Lunchen is bij Cleeff ook super. Je krijgt altijd 2 belegde boterhammen maar je kan ook 2 verschillende soorten bestellen. Ik ging hieronder voor de eiersalade met augurk en radijs en op de andere boterham oude kaas en zongedroogde tomaatjes.

  Mijn favoriete hotspot in Haarlem, echt een aanrader!


  Adres: Cleeff – Kleverparkweg 13 – Haarlem

  Website: www.cleeff.nl

  Leuk met kinderen: Ja, ze hebben een kleine speelhoek 

  Prijscategorie: €€

  Makkelijk bereikbaar : Vanaf het station Haarlem is het een paar minuten lopen naar de Kleverparkweg. 

  Kitty’s tip: Ga hier lekker ontbijten, heerlijk even relaxen met een kop koffie of thee en de yoghurt met de lekkerste granola van Haarlem. 

  Openingstijden:
  Ma-Vrij: 08.30 – 18.00

  Zat-Zon: 10.00 – 18.00

  In de zomermaanden neem ik vaak iets TO GO en dan ga ik het heerlijk in het park opeten.

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter