Loading
 • Ontbijt / Lunch / Haarlem / Favorites

  Vascobelo V-Bar

  Ik was nogal vroeg want ik dacht dat ze om 8.00 uur al geopend waren maar dit bleek 9.00 uur te zijn. Dus na een kopje thee bij de buren van Anne & Max ben ik weer terug gelopen naar Vascobelo. Ze zitten in een prachtig mooi pand in de zijlstraat in het oude centrum van Haarlem. Waar ze inmiddels al helemaal opgestart waren.

  Vascobelo is een superleuk café-brasserie en zitten sinds 2016 in Haarlem. Ze hebben hier niet alleen geweldig goede koffie maar de wijnen zijn ook nog eens uitgezocht door een van de beste sommeliers van Nederland. Je kan bij Vascobelo dus terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch en borrel!

  Vandaag voldoen we aan onze overtuiging en houden onze belofte in dat koffie niet alleen maar een drank is, maar Vascobelo-koffie is ook een kwalitatief hoogwaardige ervaring in bredere zin.

  Wat een prachtig pand, het interieur is sfeervol en licht door de grote ramen. Overal in het pad bevinden zich gezellige zithoekjes maar wij gaan leuk op de 1e verdieping aan het raam zitten want vanaf daar heb je toch wel het mooiste uitzicht. Je kan namelijk ook vanaf boven naar beneden kijken wat echt een bijzonder effect geeft.

  Het personeel is  heel aardig en behulpzaam en zien er ook nog eens super uit met hippe bretels en een stropdas. Dat is altijd al meteen een +1! Ik had mijn zinnen eigenlijk gezet op Het Vascobelo ontbijt maar toen ik de gepocheerde eitjes voorbij zag komen was ik verkocht. Ik ga voor de Eggs California! 

  Maar ook het klassiek ontbijt was heerlijk!

  Als je zelf een echte koffie liefhebber bent en het ook leuk vind om daar meer over te weten kun je bij Vascobelo ook een Barista workshop volgen. De workshop is voor maximaal 10 personen en is erg leuk om te doen met vrienden of collega’s. Ik ga zelf zeker nog een keer de Afternoon Tea doen en dan het liefst op de verborgen plek. Achter het historische pand bevindt zich namelijk een superleuke achtertuin op het zuiden waar je heerlijk een hele middag kan doorbrengen voor een Afternoon Tea en daarna door aan de wijn! Ik ga mijn vriendinnen alvast op de hoogte brengen

  De Vascobelo Café Brasserie is meer dan alleen een koffiebar. Het is een chique Café Brasserie die een typisch Belgisch ontbijt, een gezonde lunch, een geweldig diner of een selectie van exclusieve hapjes serveert. Voortreffelijk natuurlijk eten en drinken met alleen de beste ingrediënten.

  Op zoek naar een leuke plek voor een evenement, verjaardag, receptie? Vascobelo is een luxe brasserie waar je je direct thuis voelt. Genieten, een dikke aanrader dus! En trouwens niet getreurd als je niet vaak in Haarlem komt want ze zitten namelijk ook in Den Haag, Amsterdam en Eindhoven!


  Adres: Vascobelo V-Bar – Zijlstraat 94 – Haarlem

  Website: www.vascobelo.be

  Leuk met kinderen: Nee, lekker met je date of vrienden

  Prijscategorie: €€

  Makkelijk bereikbaar : OV is makkelijk met de bus naar de gedempte oude grachtl Parkeren kan ook prima in parkeergarage De Raaks, vanaf de garage is het een paar minuutjes lopen. 

  Kitty’s tip: Bij mooi weer in de verborgen tuin en anders op de 1e verdieping lekker bij het raam genieten! 

  Openingstijden:
  Ma-Zo: 09.00 – 18.00

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter