Loading
 • Amsterdam / Favorites

  MOAK Pancakes | Amsterdam

  Afgelopen vrijdagochtend naar Amsterdam West gegaan om heerlijk bij hotspot MOAK Pancakes te gaan ontbijten. Het is een gezellige plek waar je de hele dag terecht kan voor een heerlijke pancake.

  MOAK is een afkorting voor ‘Mokum’

  In 2016 begonnen Sammy en Sten met hulp van vrienden en crowdfunding hun filiaal op De Clerqstraat en sinds 2017 hebben ze nu ook een tweede vestiging in de Jodenbreestraat midden in het centrum van Amsterdam. Net als bij de eerste vestiging hebben ze via crowdfunding het beoogde bedrag verzameld en dat al binnen 9 dagen!

  Bij MOAK zijn ze verliefd op heerlijk eten en dat is goed te merken! ze gebruiken 100%  biologisch volkoren tarwemeel, spelt of havermout meel waardoor de pancakes meer van hun voedingstoffen, vezels en vitaminen behouden. Verder voegen ze ook geen suiker of zout toe maar alleen een beetje boter.

  Je kan ook terecht als je een vegan bent, glutenvrije pancake wil of een allergie hebt.

  De heerlijke homemade juices en shakes zijn ook een goede keuze! Ik ging voor de watermeloen juice met The Blue Magic Deluxe Pancakes (banaan, aardbei, blueberries, maple syrup en geraspte kokos!

  Echte aanrader is ook de The Infamous (New By Daily Paper! Met banaan , huisgemaakte chocolade saus, gesmolten pindakaas, aardbei, bramen en kaneel.

  Pannenkoeken, sap en hiphop!

  Goed om te weten, ze nemen geen reserveringen aan zelfs niet als je Kanye of Kim bent. Je kan MOAK Pancakes wel afhuren in de avond voor een event of feestje na sluitingstijd.


  Adres:

  MOAK Pancakes – West –  De Clerqstraat 34 H – Amsterdam

  Ma-Zon: 09.00 – 17.00

  MOAK Pancakes – Centrum –  Jodenbreestraat 144 – Amsterdam

  Ma-Zon: 09.00 – 21.00

  Website: www.mookpancakes.nl 

  Leuk met kinderen: ja prima te doen!

  Prijscategorie: €€

  Kitty’s tip: Ga hier lekker ontbijten of lunchen met een heerlijk sapje erbij. In het centrum is er ook een lekker terras voor als het mooi weer is. 

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter