Loading
 • Amsterdam / Favorites

  MOS Amsterdam

  MOS  Amsterdam stond heel hoog op mijn lijstje om te bezoeken en inmiddels ben ik er 2 x geweest. Op het puntje van IJdok zit het geweldige restaurant waar Chef Egon van Hoof en zijn team aan het fornuis staan. Als er iets is waar ik heel blij van wordt dan is het een open keuken. Lekker van een afstand kunnen kijken hoe de mensen in de keuken vol passie aan het werk zijn om de mooiste en lekkerste gerechten voor je klaar te maken.

  Net zoals de eerste keer worden we warm ontvangen en naar onze tafel aan het raam gebracht waar je werkelijk een prachtig uitzicht hebt over het IJ. Je ziet de bootjes en cruise schepen voorbij varen terwijl je een heerlijk glas champagne / wijn drinkt. De stijl van de gerechten van MOS Amsterdam zijn uniek. De borden en kleuren van de gerechten zijn prachtig en ik kan het dan ook niet laten om hier foto’s van te maken.

  Wat ook zo leuk is aan dit restaurant is de kleding van het de bediening. Leuke vlotte kleding maar toch ook netjes. Me like!

  Alle gerechten zijn gemaakt van pure en eerlijke ingrediënten en heel veel seizoensproducten. Het restaurant is sfeervol en oogt klein door de meerdere intieme ruimtes.

  Verder hebben ze in de zomer ook een geweldig terras met uitzicht over het IJ (dit staat zeker nog op mijn lijstje voor aankomende zomer). Want MOS Amsterdam staat echt in mijn top 5 van hotspots in Amsterdam.

   

  XX Kitty


  Adres: MOS Amsterdam – IJdok 185 – Amsterdam

  Website: www.mosamsterdam.nl

  Michelin: *

  Prijscategorie: €€€

  Makkelijk bereikbaar: Het is te lopen vanaf Amsterdam Centraal maar ik zou lekker een uber X nemen. Die kan er dan ook nog wel vanaf. 

  Kitty’s tip: Vraag bij de reservering een tafel beneden aan het raam, dan heb je prachtig uitzicht over het IJ en over de keuken! ♥

   

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter