Loading
 • Amsterdam / Favorites

  The Duchess – Afternoon Tea

  Op een heerlijke zondagmiddag had ik met mijn vriendinnen de Afternoon Tea bij The Duchess ingepland. Het was buiten ongeveer 30 graden dus het was eigenlijk meer weer voor een cocktail op het terras. Gelukkig was het bij binnenkomst in The Duchess heerlijk koel.

  Na ontvangst in de prachtige entree van de oude Kas Bank werden we netjes naar een mooie tafel begeleid. We begonnen met een feestelijk glas champagne van Laurent-Perrier.

  Tip: zorg ervoor dat je hiervoor niet eerst gaat lunchen. Waarschijnlijk heb je daarna ook geen plek meer voor een diner!

  Na de champagne konden we de soorten thee gaan uitzoeken. Tijdens de Afternoon Tea krijg je bij The Duchess de gerechten in verschillende gangen.  Het begint met een heerlijke scone met clotted cream en verschillende soorten jams. Daarna komen de hartige gerechten.

  De zoete gerechtjes inclusief de beroemde macarons waren prachtig en verrukkelijk. Al hadden we wel allemaal een groene en oranje mond, waar we ook wel weer om konden lachen!

  Gelukkig het was na een paar minuten weer weg. Als goede afsluiting kregen we als laatste gerecht de suikerspin verrassing.

  Je kan je Afternoon Tea het beste van tevoren reserveren en is passend bij ieder budget. Wij hadden de uitgebreide variant en dat waren ongeveer 20 gerechtjes.

  Heel veel plezier!


  Adres: The Duches – Spuistraat 172 – Amsterdam

  Website: www.the-duchess.com

  Michelin: *

  Prijscategorie: €€€€

  Makkelijk bereikbaar OV/Parkeren: Lekker met het OV tram 1, 2 of 5 en uitstappen op de Dam. Daarna is het een klein stukje lopen naar de Spuistraat. 

  Kitty’s tip: Reserveer de chefs table en superleuke plek in het restaurant met uitzicht op de keuken. 

   

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter