Loading
 • Ontbijt / Lunch / Haarlem / Favorites

  By Lima | ontbijt | lunch | borrel

  Op de vroege donderdag ochtend afgesproken met 6 vriendinnen om te gaan ontbijten bij By Lima. Op een mooie locatie op de hoek in de zijlstraat  zit By Lima en bij binnenkomst ben ik meteen verrast door het leuke kleurrijke interieur en de vrolijke tegelvloer. We krijgen een plekje achterin het restaurant in een apart stukje, erg gezellig! Bij By Lima werken ze zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten en proberen ze zoveel mogelijk E-nummers en geraffineerde suikers te vermijden.

  Ik ben er al als eerste en begin vast met een lekker kopje thee om op te warmen want wat is het koud! Er zijn heel veel soorten thee maar de Mojito spreekt mij het meest aan en dat was een hele goede keuze!

  Aanrader neem de Mojito thee

  Wat ook erg leuk is bij By Lima, alles is TO GO mee te nemen! Zoals ze zelf zeggen:

  If you can’t stay? Take us away!

  En de heerlijke taarten en gebakjes zijn in de ontzettend leuke webshop te bestellen! Ik heb zelf een keer het taartje “Love is in the air” besteld en dat was echt een aanrader om bijvoorbeeld iemand cadeau te geven! In de winkel zelf verkopen ze ook deze vrolijke ansichtkaarten!

  Omdat echte post veel leuker is! Ik krijg al helemaal zin in de zomer bij het zien van deze kaarten! ♥

  Ik ga voor de Banoffee met Salted caramel van dadels, bananencompote en speculaaskruimels! Een gerecht dat vegan en glutenvrij is. Dus als je een allergie hebt of het gewoon niet eet dan dan je bij By Lima echt helemaal losgaan!

  Je kan bij By Lima dagelijks na 15 uur ook een heerlijke High Tea doen met zoete en hartige hapjes met verschillende smaken losse thee. Deze kan ook volledig vegan (lactosevrij), glutenvrij en suikervrij!

  Ze hebben hiernaast ook nog een leuke website met leuke recepten en tips www.bycheflima.nl Ik kom hier snel weer een keer terug en ga dan de High Tea proberen! Bedankt By Lima! En oh ja, ze zijn 7 dagen in de week geopend tot 18.00 uur.


  Adres: By Lima- Zijlstraat 65 – Haarlem

  Website: www.bylima.nl

  Leuk met kinderen: +4 jaar met een kleurboekje mee dan hou je het wel eventjes vol

  Prijscategorie: €

  Makkelijk bereikbaar : OV is makkelijk met de bus naar de gedempte oude grachtl Parkeren kan ook prima in parkeergarage De Raaks, vanaf de garage is het een paar minuutjes lopen. 

  Kitty’s tip: Neem de Mojito thee! 

  Openingstijden:
  Ma-Za: 08.00 – 18.00
  Zo: 09.00 – 18.00

   

   

   

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter