Loading
 • Diner / Haarlem / Favorites

  Restaurant Dodici – Chefs a casa tua | Haarlem

  Vivere la dolce vita in Haarlem! 

  Oh jongens, wat een onwijs tof initiatief in tijden van corona van het populaire restaurant Dodici uit Haarlem: “Dodici chefs a casa tua”, oftewel de Italiaanse chef van Dodici aan huis. En afgelopen vrijdagavond kwamen ze bij ons thuis, wat een feest!


  Onze chef-kok Giuliano kwam met werkelijk alles bij ons thuis (ja, zelfs couverts waren meegenomen, dus ook geen afwas) en hij had alle gerechten al voorbereid. Samen met zijn sommelier serveerde hij een 4-gangen diner met bijpassende wijnen, plus brood, amuses, friandises met een scroppino, een fles bruisend tafelwater en natuurlijk speciaal voor de gelegenheid een glas champagne vooraf.


  Ons team was super gezellig, het Italiaanse diner was werkelijk verrukkelijk, de wijnen sloten super aan en de iconische scroppino van Dodici maakte het diner helemaal af. 

  Echt een aanrader voor iedereen in de omgeving Haarlem! 

  Interesse? Contact dan @dodici voor meer informatie.
  Veel plezier tijdens de super leuke avond uit in eigen huis!

  Let op: 24, 25, 26 én 27 december hebben ze een aangepast Kerstmenu en zal alléén dit menu mogelijk zijn op deze avonden. Dit is alleen voor 4 personen met de all inclusief optie te boeken voor €125 p.p.! Klik hier voor het Kerstmenu. 

  Kitty’s tip: Reserveer snel is mijn advies!  ♥

  Adres: Restaurant Dodici – Smedestraat 47 – Haarlem

  Website – reserveer hier!

  Prijscategorie: €€

 • 0 Reacties

  Laat een reactie achter